Singel 161DeDecaan.net

Van 2014 tot en met 2016 werkte Jeroen van Putten, van Singel 161, als directeur-uitgever ad-interim voor DeDecaan.net, uitgever van de meestgebruikte online lesmethode voor pakket- en studiekeuze. Daar heeft hij de leiding over een team van onder andere webdevelopers, redacteuren en marketeers.

DeDecaan.net

DeDecaan.net is met 600 aangesloten schoollocaties het grootste online netwerk voor keuzebegeleiding van Nederland. Ruim 2.000 decanen, 11.000 mentoren, 260.000 leerlingen in het voortgezet onderwijs en hun ouders/verzorgers zijn aangesloten bij DeDecaan.net om kennis te delen en objectieve informatie te verkrijgen over profiel-, beroeps- en studiekeuze. Ook de instellingen voor het vervolgonderwijs spelen hier een belangrijke rol in. Met ruim 390.000 oud-leerlingen in het netwerk biedt DeDecaan.net een schat aan kennis over de aansluiting tussen het voorgezet onderwijs en vervolgopleidingen.

DeDecaan.net neemt de school werk uit handen en geeft leerlingen de mogelijkheid om zelfstandig aan de slag te gaan via uitgebreide keuzemodules en testen.

Lees meer op DeDecaan.net.

Bekijk de video