Singel 161Websites

Websites

Voor de meeste bedrijven is de website de kern van alle marketingactiviteiten. Je verwijst er immer overal naar. In een bericht op Facebook of Instagram link je naar je website. Verstuur je een nieuwsbrief, dan link je naar je website. En ook op je visitekaartje staat je website vermeld. Het spreekt voor zich dat je website goed moet zijn. Meer dan goed!

Maar wat is een goede website? Een goede website helpt jouw je doelen als ondernemer te halen. Wil je je klanten vooral informeren, wil je je expertise op een bepaald vakgebied laten zien of bijvoorbeeld leads genereren via je website? Je doelen bepalen hoe je website eruit moet zien en wat die moet kunnen. Heb je bijvoorbeeld een blog nodig? Wil je ook video kwijt kunnen? Of zijn webformulieren voor het verkrijgen van mailadressen juist belangrijk.

Een goede webbouwer denkt met jou mee over deze zaken en helpt je met een website die jouw doelen dient.

Word je website ook goed gevonden?

Een goede website wordt ook goed gevonden door zoekmachines, zoals Google en Bing. Daarvoor zijn uiteraard de teksten op je website van groot belang. Bevatten die de juiste zoekwoorden, zijn ze lang genoeg en zijn ze lekker leesbaar geschreven?

Daarnaast is ook de techniek achter je website belangrijk. En dit is een vaak vergeten kwestie! Ook de laadtijd van je website is voor Google (en trouwens ook voor je bezoekers) zeer belangrijk. En hoe is de code van je website opgebouwd, ook daar hebben zoekmachines een mening over. Heeft je website wel een sitemap, staan de zoekwoorden op de juiste plek in de code of zijn je afbeeldingen niet te groot? Kies voor een webbouwer die al deze zaken goed voor je regelt.

Website laten maken? Kies voor onze partner Nowweb.nl.

Onze partner Nowweb.nl is een betrouwbare webbouwer uit de regio (Nieuw-Vennep). Bovendien is hun concept zeer aantrekkelijk voor kleine ondernemers: zij bouwen websites voor een vast bedrag per maand. En ze reken geen opstartkosten! Het abonnement is maandelijks opzegbaar. En ze maken eerst een Gratis Demo-website voor je.

De kosten? Slechts 30 euro per maand (ex. btw). Betaal je per jaar dan krijg je elk jaar 2 maanden gratis en betaal je slechts 300 euro ex. btw.

Gratis Demo-website aanvragen