Singel 161Marketing automation

singel 161 online marketing

Marketing levert je een hoop op, maar kost ook een hoop tijd. Niet voor niets hebben grote bedrijven alleen al op de marketingafdeling meer mensen rondlopen dan een gemiddeld mkb-bedrijf in zijn totaliteit. Jij hebt waarschijnlijk helemaal geen behoefte aan of plek voor een enorme marketingafdeling, maar je wilt wél je marketing zo optimaal mogelijk uitvoeren. Marketing automation kan je hierbij helpen.

Wat dit precies inhoudt, vertellen wij je graag, maar we kunnen het alvast als volgt samenvatten: work smarter, not harder.

Marketing automation bedient al je kanalen

Marketing automation maakt gebruik van slimme software waarmee je al je belangrijke kanalen bedient vanuit een plek. Je website, blog, social mediakanalen, nieuwsbrieven… Het bijhouden van dit alles kost flink wat tijd. Die tijd wil je er wel in stoppen, maar vaak is dit voor de meeste bedrijven niet mogelijk. De kernwerkzaamheden moeten ook worden uitgevoerd, de administratie moet worden bijgehouden en klanten moeten worden bezocht. Door slimme tools kun je complete marketing voeren én tijd besparen.

Laat slimme software voor je werken

Maakt marketing software marketeers overbodig? Zeker niet. Goede marketing wordt nog altijd bedacht door mensen. Je kunt in de uitvoer waarschijnlijk echter wel hulp gebruiken. Daar zijn dergelijke programma’s dan ook voor bedoeld. Jij bedenkt en creëert jouw marketingcampagnes en -activiteiten, zet ze klaar en de automation tools zorgen ervoor dat je uitingen op de juiste plekken en op de juiste momenten zichtbaar zijn. Dit gaat je tijd besparen én ook nog eens geld opleveren omdat je marketingcapaciteit wordt vergroot. In tegenstelling tot wat veel mensen denken, is marketing automation dus ook voor kleine(re) bedrijven een uitstekende oplossing.

Marketing automation in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Haarlemmermeer

Neem contact met ons op om meer te weten te komen over wat wij op dit gebied voor jou kunnen betekenen. Wij zijn een prominente partij op het gebied van marketing automatisering in de regio Hoofddorp en Haarlemmermeer. Vele grote en kleine bedrijven uit onder andere Lisse, Hillegom en Nieuw-Vennep gingen je voor.

Maak direct een afspraak

Welke dag en tijd hebben uw voorkeur?