Singel 161Videoproductie

Alt Text

Ten opzichte van andere media en marketingkanalen, biedt het internet je een belangrijk voordeel: video. Inmiddels kunnen we wel stellen dat het niet meer in opkomst is, maar eenvoudigweg is uitgegroeid tot een cruciale manier om jezelf te presenteren, je boodschap te verspreiden en klanten te bereiken. Wie nog niet met video-uitingen werkt, mist een belangrijke kans.

Wil je het maximale uit jouw marketing en communicatie halen? Laat ons je dan hierbij helpen.

Waarom mensen video zo fijn vinden

Mensen zijn visueel ingesteld. Dat is altijd al zo geweest. Daarom is grafisch ontwerp ook altijd een belangrijke pijler van goede marketing geweest. Mensen zijn echter ook een beetje lui: hoe meer dingen tot hen komen, hoe beter dat is. Daarom vinden mensen video zo fijn. Het is de eenvoudigste manier om informatie op te nemen. Niet alleen dat: ook nog eens de prettigste en de meest doeltreffende. Wie het maximale resultaat uit zijn/haar marketing wenst te halen, doet er zeker verstandig aan om te investeren in videomarketing. Maar hoe?

Het is een vak apart

Een goede videoproductie maken is een vak apart. Allereerst moeten natuurlijk technisch goede video’s worden gemaakt. Deze moeten er ook nog eens aantrekkelijk uitzien én de informatie moet helder en duidelijk worden gecommuniceerd. Dan moet er ook nog worden gedacht aan de vorm van de video: is het een YouTube film, of eentje die bijvoorbeeld geïmplementeerd wordt op je website? Of betreft het misschien een social video, in het ideale beeldformaat om te verspreiden via bijvoorbeeld Facebook? Er moet ook nagedacht worden over zaken als audio, eventuele ondertiteling, de ideale lengte en nog veel meer. Wij beschikken over alle benodigde ervaring en expertise om voor jou de best mogelijke video’s te maken.

Video laten maken in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Haarlemmermeer

Hoe wil je video’s gaan gebruiken voor jouw marketing? Vertel het ons en wij kunnen je van advies en inspiratie voorzien. Natuurlijk kunnen wij ook al jouw video-uitingen van a tot z verzorgen, net als wij hebben gedaan voor talloze klanten uit Hoofddorp, Haarlemmermeer, Nieuw-Vennep, Lisse en Hillegom.

Maak direct een afspraak

Welke dag en tijd hebben uw voorkeur?