Singel 161Marketing training

Marketing training

Je kunt ons inschakelen voor het verzorgen van alle vormen van (online) marketing. Het is echter ook goed mogelijk dat je zélf je marketing wilt uitvoeren. Daarom bieden wij ook marketing trainingen aan. Deze trainingen zijn erop gericht om je zelf de benodigde kennis bij te brengen zodat je al jouw marketingactiviteiten met succes uit kunt voeren, meer leads kunt genereren en meer winst kunt maken.

Met onze marketing trainingen kunnen wij je opleiden tot marketeer, met de kennis die je nodig hebt. Of je nu wilt specialiseren op een specifiek onderdeel of een allround (online) marketeer wilt worden: wij hebben de kennis en ervaring in huis om jou de benodigde kennis en vaardigheden bij te brengen.

Wat onze marketing trainingen je bieden

Wij kunnen onze trainingen aanbieden aan individuen, teams/afdelingen of groepen. Of je nu zelf meer kennis van marketing op wilt doen, intern iemand op wenst te leiden of een heel team de benodigde kennis bij wilt brengen: wij kunnen het verzorgen.

Vanzelfsprekend luisteren wij naar jouw behoeften en stemmen de training hier op af. Wij kunnen je van dienst zijn op onder andere de volgende gebieden:

Wij beschikken eveneens over een uitgebreid netwerk aan videografen en fotografen die bij onze trainingen betrokken kunnen worden.

Marketing training in Nieuw-Vennep, Hoofddorp, Hillegom, Lisse, Haarlemmermeer

Vanzelfsprekend kunnen wij onze marketing trainingen op locatie verzorgen, maar het is ook mogelijk om in overleg een externe locatie te gebruiken. Wij hebben met veel succes al trainingen gegeven in onder andere Hoofddorp, Haarlemmermeer, Lisse, Hillegom en Nieuw-Vennep. Het niveau van de trainingen kunnen wij afstemmen op de behoefte: voor zowel personen of groepen zonder enige kennis als voor personen of groepen met een basiskennis van online marketing kunnen wij het ideale programma verzorgen. Neem contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Maak direct een afspraak

Welke dag en tijd hebben uw voorkeur?